Post by maricheesendi on Mar 16, 2022 16:35:37 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crossy Road ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crossy Road IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pro nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Crossy Road 2022 version ▞▞▞
Nutí vás příležitostně sledovat reklamy. Jsem v pohodě, když hry f2p nabízejí reklamy ke sledování pro nějaký fanoušek, ale jen náhodné celoobrazovkové reklamy, ze kterých nic nedostanete? Tvrdá přihrávka.
Crossy Road není špatná hra. Ale mnohem víc preferuji Disney crossy road, protože všechny mapy jsou mnohem chladnější a obsahují Disney postavy. Kdybych mohl, stáhl bych si ji, ale minulý rok byla hra stažena z obchodu s aplikacemi. Pořád docela dobrá hra
:-)
Dobře
Hra šla z kopce od toho, co bývala, plošinovka byla lepší při vybírání postav a obecně už to není tak zábavné jako dřív.
Dobrý koncept, špatné provedení. Waaaaaaaay k mnoha reklamám, po každé hře se snaží hrát reklamu, to je prostě nesmysl. Pokud sedíte příliš dlouho, protože vám hra nedává šanci se pohnout, snese vás orel, který je také hloupý. V podstatě prohrávám, protože mi hra nedovolí se pohnout. Hra se mi líbí, ale tyto 2 věci mě donutily ji odinstalovat.
Tuto hru mám zapnutou a vypnutou asi od roku 2015. Nicméně nedávno po každých 4 spuštěních se objevila reklama. proč tomu tak je? Proč ta náhlá změna?
Moc dobrá hra. Určitě stahujte.
Docela je to na prd , když mám skóre 292 a musím udělat větší abych dostala panáčka
Skvělá hra! Kéž by existovaly herní režimy a vylepšení, ale kromě toho je to skvělá hra! Jo a pár návrhů pro režimy a napájení! Herní režimy: utíkejte před jiným zvířetem při přecházení silnic. Spousta aut jede opravdu rychle. Zapnutí: zapnutí, které vám umožní projíždět auta po dobu asi 30 sekund. A zapnutí, které vám umožní skočit o 2 pole vpřed po dobu asi 30 sekund. Doufám, že přidáte tyto! A možná nějaké další věci!?!?
Moje dcera touto hrou tráví spoustu času, ale je relativně neškodná.
Páni
Dávám jednu hvězdu protože tam nejsou ty postavy z fílmů jestly zase budou dám pět hvězd
Jo dobrý ALE TY REKLAMY
Ve hře inzerují nabídku 0,99 ¢ ke koupi a postavě, což doživotně odstraní reklamy. Udělal jsem to před 5 dny a reklamy jsou stále tam. Poslal jsem email vývojáři a nic. Právě teď znovu zaplaceno 0,99 ¢ a hádejte co? Reklamy tam stále jsou. VYRÁBOU TĚ
Je to nejvíc chill hra
Nad 250 se skoro neda dostat proto je tam milionů tramvaji a pak se tp laguje jak svine...
Je to dobré, ale někdy jsem umřu 3x, vždy to řekne slovo od účastníků hovoru a je to opravdu nepříjemné
Hodnocení: 10/10 Krátce: zábavná a jednoduchá Podrobná: hra je moderní a snadná A ZÁBAVNÁ zároveň
Býval slušný. Teď jsou po reklamě chamtiví. 500 g pryč bez jediného nového znaku. Sledoval jsem reklamy, aby získal novou postavu, pouze aby obrazovka přeskočila automat na mince. Peníze způsobují, že lidé mají větší hlad, jejich rodiče musí plavat v kaluži zlata.
Nuda
Tato hra je jednou z mých nejoblíbenějších pro hraní v prostojích! Miluji Pecking Order a soutěží, abych porazil ostatní hráče. Jak ostatní dostanou 852, netuším. Myslím si však, že reakční doba hry může být trochu pomalá, například mě v Pecking Order stále sráží stejné auto, i když stále ťukám, nepohne se dopředu. Pokud by se to dalo opravit, bylo by to skvělé. Pokračujte však ve skvělé práci s touto hrou! Doufám, že to půjde dál (nepochybuji, že samozřejmě bude)!!!!!!
slušná hra, cesta k mnoha reklamám. Reklamy by ani nebyly špatné, kdyby nebyly líné, nechutné klikací návnady bez ohledu na to, jaké hloupé nečinné klikací dobrodružství nějaká společnost vyrobila za 3 sekundy, aby rychle vydělali peníze.
Crossy Road Actie ffba
Me is King : Idle Stone Age Szimulációs játékok osm
Crossy Road ஆக்ஷன் euak
Velmi dobrá hra a ty postavyčky jsou boží
Dobře, je to dobrá aplikace. Ale každý den jsem sbíral své překvapení a hrál asi 2 minuty. a jakýkoli telefon by prostě zčernal a já nemohl nic dělat. Stalo se to 7 dní v řadě. Podařilo se mi znovu zapnout telefon, ale byla to taková bolest, protože to trvalo asi 14 minut. Pro opětovné zapnutí. Jen říkám Nestahujte, pokud nechcete, aby váš telefon navždy zemřel.
Crossroad je jednou z těch her, na které se rádi zlobíte, ale nezuříte. Jsem velkým fanouškem crossroad, je to jedna z mých oblíbených her a je také offline.
Crossy Road แอ็กชัน wgc
Říci o této aplikaci „obsahuje reklamy“ je podcenění. Je to 80 % reklam a zdá se, že neexistuje způsob, jak zaplatit peníze za jejich odstranění. Nejsem si jistý, jestli to můžete nazvat hrou. Spíše jako hlavní infuze reklamy, občas krátce přerušená kousky Froggera.
Touchgrind BMX 2 - Stáhnout zdarma pro iOS - Veadug
Crossy Road Laga dgns
Disney Crossy Road - Hry
Myslím, že je to docela zábavná hra a doufám, že udělají více takových her. Tato hra do značné míry učí lidi být opatrnější a opatrnější, když jdete na procházku kolem spousty aut a velkých zvířat.
Crossy Road Aksiyon gfsg
Dobřiíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!! <><>><>>>><<<<>>><<<<>>>><<<<
Super hra
miluji hru. Jediný problém, který s tím mám, je "Vědět slovo od našich sponzorů." Zemřu a pak to půjde, do, pak se to načte a načte, ale nepůjde na reklamu nebo tak. Hvězdičku vrátím, pokud, opravíte, tento problém prosím.
Čím více budete hrát, tím více reklam se začne objevovat. Proč? Nepotřebuji vidět reklamu po každém hraní. Kromě toho je to slušná hra