Post by adegtiremo on Feb 17, 2022 0:19:08 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ peniaze generátor kódov ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
Reklama po každej úrovni. 30 sekúnd hry, 30 sekúnd reklamy. Nedáva to zmysel a ničí to hrateľnosť.
Reklamy na hru! Bol som v poriadku, keď boli reklamy nepovinné, teraz sa vkladajú do spodnej časti hry, aspoň na Androide. Nič nepokazí zábavu z tejto odľahčenej hry tak, ako perma reklama prilepená na spodok obrazovky. 1 hviezdička za prehnané schopnosti reklamy, +1 za samotnú hru.
Plusy: Mnoho zvierat, ktoré je možné získať a bojovať proti nim bez oneskorenia. Nevýhody: Nie ako reklama - žiadny dôvod na zmenu usporiadania ikony.
JE TO ZÁVAHA. Stiahol som dvakrát a vždy som stratil svoj postup, aj keď som bol technicky prihlásený do služby Google Play. Vaša hra potrebuje pomoc.
Všetky reklamy sú dvojité reklamy so samostatnými časovačmi. Dokonca hrajú misionársku reklamu, ktorá trvá minútu a má druhý 10-sekundový časovač. Ušetrite peniaze a získajte konzolu. Aktualizácia: Reklamy na poznámky sa dodávajú s 15-sekundovým časovačom. Keď sa aktivuje druhýkrát, považuje sa to za druhú reklamu. Bol by som veľmi opatrný, pretože ste ponúkli 1 odmenu za 1 inzerát. To, že ide o tú istú reklamu, nič nemení na skutočnosti, že ste zobrazili 2 reklamy pre 1 spoločnosť. Aktualizácia: Kedy to bude opravené?
Hral som hru a potom, keď som odvolal jednotky, z nejakého dôvodu bola takmer celá moja armáda vymazaná. Mal som veci ako 5-hviezdičkový hroch, ale hneď boli vymazané. Taktiež, keď som sa predtým prihlásil do hry, 2 moji vojaci boli preč. Neviem, prečo sa to stalo, ale tejto hre som venoval veľa času a väčšina z toho bola rovno vymazaná. Bez toho by som tejto hre dal 3 a pol hviezdičky. Je tu veľa reklám a je tu len jeden režim.
Videl som, že to bola hra, v ktorej ste si mohli vybrať zvieratá a potom bojovať, ale v skutočnosti vám ponúka zvieratá v skutočnej bitke, takže a toto, ale nie je to také zlé, pretože milujem textúru a všetko a je to zábavná hra
Samotná hra je v poriadku. Ale stratíte čas reklamami. Pozeráte to za odmenu, hra spadne a odmenu aj tak nedostanete.
Animal warfare tiež celkom slušná hra. Zatiaľ nemám žiadnu stratégiu.. Grafika: 4/10 Hrateľnosť: 8/10 ovládanie10/10
Super na nudu
Vyzeralo to dobre, ale potom začali pridávať reklamy. Viem, že takto získavajú peniaze, ale ničí to každú mobilnú hru
Takže niektoré veci musia vývojári pochopiť. Ak sa mi tvoja hra páči, miniem peniaze. Prečo sa cítia nútení držať vás ako rukojemníka viac ako 99 ¢ v porovnaní s poskytovaním reklám bez odmeny, je mimo mňa. (Preto ho odinštalujem.). Avšak. Dávam im veľkú zásluhu. Sú v tomto 100% vopred. To je lepšie ako 99,99 % spoločností tu. Hranie je zábavné. Skôr návykové. Mám niečo pre opice na diaľku. To mi spríjemnilo deň. Systém spájania je tiež celkom pekne urobený.
Hrám túto hru na svojom telefóne, milujem ju. Tiež by som rád videl v hre prehistorické tvory. a oči na zvieratách by vyzerali lepšie
Bol som zvedavý, ako dlho sa objavia nútené reklamy. V spodnej časti je už bannerová reklama a možnosti sledovania. Prečo vynucovať reklamy. Vynútené reklamy spôsobujú, že hry vyzerajú naozaj zle. Vývojári vedia, že hra nie je dosť dobrá na to, aby na ňu potenciálni zákazníci míňali peniaze, takže musia hráčov ťažiť. Urobiť lepšie.
Je to naozaj dobrá hra, ktorú môj obľúbenec hral veľmi dlho, páči sa mi množstvo rôznych zvierat a rôznych útokov, ak to uvidíte, mali by ste to dostať, žiadne reklamy
Na 15. úrovni. V súčasnosti je to zábavné, jednoduché na používanie a učenie sa a minimalistické. Nie je to nemilosrdné hádzanie reklám alebo nákupných ponúk na vás. Aktualizujem, keď budem hrať viac.
Hranie hry je v poriadku, ale prehrávač videa sa zastaví pri každom videu, kde ho musíte zavrieť, aby ste sa dostali ďalej!
Spider Game- Spider Superhero હવામાન ipac
Naozaj úžasná hra, ale kvôli chybe som musel reštartovať, všetky moje zvieratá sa duplikovali a potom hra vymazala všetky podvedené a nakoniec som mal len 4-hviezdičkového kanca a 1-hviezdičkového byvola
Bola to zábavná hra, kým sa aplikácia neodmietla otvoriť. Musel som aplikáciu odstrániť a znova nainštalovať. Keď som hru znova otvoril, všetok môj postup bol stratený.Bol som pripojený cez Google Play, takže by to nemal byť problém.
NIE SÚ ŽIADNE reklamy. LITERLY BEZ reklám a samotná hra je úžasná. Táto hra je zvieracia! Získať? Prepáčte, teraz pôjdem ďalej
Animal Warfare Παιχνίδια στρατηγικής lsm
Animal Warfare Strategie crc
Má chyby. Stratil som svoje prepravky ako nič, len vybledli. Aj niektoré z mojich zvierat zmizli. Teraz to nemôžem hrať, pretože moji nepriatelia nie sú viditeľní a keď stlačím boj, hra zamrzne a spadne. To robí hru doslova nehrateľnou. Toto hodnotím iba 1 hviezdičkou. Dúfam, že čoskoro odstránite chyby.
Je to zaujímavé, má potenciál. Najväčšou sťažnosťou nie je žiadny spôsob, ako zistiť, či sa vaše zvieratá v boji znižujú. Trochu robí to liečenie hlúpym, pretože netuším, kedy ho použiť.
Skvelý zabijak času, ale....... vďaka mnohým reklamám sa musíte znova a znova odreagovať Theat vám prináša zábavu, tak prečo hrať, aby ste si pozreli polovicu reklamy a chceli by ste resetovať nah ill, stačí prejsť rovnakým problémom s ostatnými hrami. tohto predajcu
Je to trochu roztomilá hra, ale zdá sa, že stratégia celkom neexistuje. Obrovská nevýhoda je tá, ktorú spomínajú všetci ostatní: hra od vás neustále chce, aby ste ju sledovali 30 sekúnd približne raz za minútu. Všetko prebieha rýchlejšie alebo vám poskytne lepšiu odmenu, ak si najprv pozriete reklamu. (Tiež by im neprekážalo, že v obchode míňate skutočné peniaze.) Celá hra je postavená na tom, že budete sledovať desiatky a desiatky reklám.
Túto hru by som ohodnotil 5 hviezdičkami, ak by vývojári opravili problém s reklamou unavený stratou odmien všetko, čo sa snažím sledovať, pridanie strojnásobí moje mince, ale namiesto toho, aby opravili, pridali denné otáčanie, ktoré funguje aj s reklamami, ktoré sú nefunkčné
Dám päť, ak zmeníte farbu jedného z tímov. Keď postúpite o úroveň vyššie (zlúčite) svoje zvieratá, zmenia sa na rovnakú farbu ako súperiaci tím a potom už nebudete vedieť, aké je vaše zviera oproti zvieraťu súperovho tímu. Ak urobíte náš modrý alebo niečo také, dám mu päť z piatich.
Pravdepodobne si budete musieť pozrieť reklamu, aby ste videli moju recenziu... V pohybe, ktorý je taký skvelý, ako aj zákerný, vám umožňujú hrať takmer komerčne zadarmo, až kým vás nevyzve na recenziu. Od tohto momentu máte 3 až 8 sekúnd hry (načasoval som to), kým na vás vybuchnú ďalšiu 30 sekundovú *nepreskočiteľnú* reklamu. Tok je doslova 5 sekundové hranie, povinná 30 sekundová reklama, po ktorej nasleduje voliteľná DRUHÁ 30 sekundová reklama, spustenie 5 sekundovej hry a opakovanie.
Je to roztomilá zábavná malá automatická bojová hra, kým nenarazíte na stenu, myslím, že to bolo okolo úrovne 7, kde celú hru bojujete so zvieratami so zábavnými malými gýčovými schopnosťami a potom zrazu musíte bojovať s 2 obrovskými lávovými medveďmi s delami na chrbtoch. . Nikdy som nenarazil na takú stenu, ktorá by úplne zastavila môj postup pred tým drastickým spôsobom.
Animal Warfare Strategiya gieu
bolo by to 5 hviezdičiek, ale môj malý brat vymazal túto hru, keď som bol na úrovni 700 a teraz som na úrovni 1, takže si myslím, že v tejto hre by mali byť účty, keď ak sa prihlásite na nové zariadenie, váš pokrok sa uloží, inak je to skvelé hra
Dobrá hra! Problémov je však veľa. Keď pozerám video na truhlice, tak mi to čas neuberie. A šéf hrocha bol preč, takže som vyhral automaticky
Nemôžem uveriť, že jeden deň som mal veľa zvierat, na druhý mi zostali len 3! Navyše tona chýb a chýb, môžete to opraviť! Edit: ďakujem, problém je už v poriadku!
Zábavné, ale po chvíli to začne byť nudné. Prial by som si, aby existovala možnosť pridať ďalšie miesta, keď budú úrovne postupovať
Zvyčajne nepíšem recenzie, ale som z tejto hry nadšený. Dostal som sa na úroveň 246 a keď som po nejakej aktualizácii išiel hrať hru znova, všetko zlato, drahokamy a zvieratá, ktoré som zarobil, boli práve preč! Dal by som 4 hviezdičky, ale to mi to zničilo. Len som chcel zanechať túto recenziu, aby som pomohol ostatným hráčom predtým, ako investujete čas, peniaze a úsilie do tejto hry.
Páči sa mi to, ale mám pocit, že by ste mali zdražiť karty zvierat, pretože na všetkých úrovniach idem veľmi rýchlo.
Bola to zábava, kým som po niekoľkých hodinách nedosiahol úroveň 50. Potom po každom 10-sekundovom zápase ste NÚTENÝ pozrieť si celú reklamu predtým, ako dostanete možnosť pozrieť si ĎALŠIU reklamu, aby ste strojnásobili množstvo peňazí, ktoré ste zarobili z desaťsekundového zapojenia. Majte na pamäti, že ak nepozeráte reklamy dobrovoľne, budete rýchlo prekonaní a nebudete môcť napredovať.