Post by adegtiremo on Feb 17, 2022 0:10:01 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Wood Block Puzzle - Block Game 2022 version ▞▞▞
Бих дал 5 звезди на това, но го изтеглях и го премахвах (4) пъти и няма да постави икона на екрана ми за таблета ми, тъй като за моя телефон иконата е на главния екран. Защо?
Добър пъзел, много пристрастяващ.
Не е толкова добър като пробата. Подобно на Тетрис.След като изиграете x брой игри, ще играете две игри и ще получите две реклами за друга игра. Това е всеки път, без надграждане на реклами, след като достигнете това ниво. И те трудно се затварят или слизат от екрана. Не си заслужава.
Харесва ми и трябва да играя повече. Ново е. Нямам достатъчно опит, за да преценя играта.
Обичах да играя всеки ден, но сега се опитва да ме принуди да играя някакъв друг глупав режим и не ми харесва. Просто ще го деинсталирам, ако това продължава!!! Току-що премина от 5 звезди на 1 звезда.
Много реклами!!!
Твърде много проклети реклами! След всяка игра; Реклами! Наистина ли
Буена
Забавлявам се, това е забавна игра, за да поддържам ума си активен.
Наистина ми харесва това, просто не всички реклами на игри между тях
Забавна и интересна игра. Предизвиква мозъка ми.
Рекламите са дълги и изморителни, но страхотна игра
В добавката казах, че гледах за него, че „Само хора с леви мозък могат да решат пъзела“, но това е лъжа, вие всъщност също използвате дясната страна на мозъка си, за да решите пъзела, но освен това това е добра игра
나무 블록 퍼즐 - 클래식 블록 퍼즐 게임 퍼즐 zwf
Wood Block Puzzle - Block Game Puzzle eau
Wood Block Puzzle - Block Game თავსატეხი lyyd
Много забавно и обичам да предизвиквам себе си, за да получа по-висок резултат от последния път. Обичам го!!
Това е страхотно, но определено доста предизвикателно.
Не е лоша игра. Генераторът на произволни форми обаче е боклук. Малки блокове за започване и огромни, когато дъската е почти пълна. Харесвам предизвикателство, но това е смешно... Също отегчени в рамките на 10 минути...
Приложението е дефектно. Оставаха ми ходове и приложението ви затвори играта, като каза, че нямам останали ходове, докато имах останали 14 ротатора и 2 линии, които могат да се играят...
Рекламата, която видях за тази игра, не приличаше на действителната игра 😑 Много разочароващо, преинсталирам веднага
Добра игра без много реклами
Добре, докато не актуализирам.. играта продължава да се срива сега на моята бележка-9.
Играта е забавна и вълнуваща, по-малко стрес
Много приятна игра. Твърде много реклами, но можете да платите няколко долара, за да се отървете от повечето от тях.
забавно да играя и мразя да го оставя. защо е блокиран.
Royal Match Puzzel apah
Тъкмо започна. Ще ви уведомя по-късно. Когато продължа да играя...😊
Самата игра беше забавна, но когато започна да използва изскачащи прозорци, когато не играх на играта, реших, че не си струва
Това е проста релаксираща игра. Рекламите след всичко са леко натрапчиви, но разбирам. Затова е безплатно. Ако изключите wi-fi, докато играете, те изчезват. Просто не забравяйте да го включите отново, да актуализирате и т.н.
Наистина се наслаждавайте на тази игра. Забавно, но трябва да помислите!
Подобно на други блокови пъзели. Донякъде разочарован, че не е както е показано в рекламата. Рекламата показва частично завършена блокова рамка с селекция от блокове, които трябва да поберете в празнината. Използването на всички тях завършва квадрата. Действителната игра е просто добавяне на блоковете, докато не достигнете резултат или не можете да се движите повече. Ще го пробвам още малко, за да видя дали ще се подобри.
Никакво
Това ви кара да използвате своя пъзел ум.
Намалих рейтинга си за играта с мотива, че вече 3 пъти загубих резултата и точките ми, когато отидох до дъските за предизвикателства. Всеки път, когато ги правех, играта ми се рестартира и губех резултата и точките си. Решете проблема моля. Много разочароващо. Рекламите също трябва да спрат. Писна ми да изскачат на всеки 2 секунди и някои от рекламите са много сексуални в контекст. Децата ми обичат да играят играта, но аз няма да им позволя заради рекламите!!!
Нов съм в тази игра и не съм съвсем сигурен към какво трябва да се стремя! Много ми хареса и се надявам, че най-добрият начин за игра стане очевиден, колкото повече играя, така че да мога да изработвам стратегии.
Често изглежда, че изборът на блок НЕ е случаен!